20% Korting op raamdecoratie

20% KORTING OP RAAMDECORATIE

 

Vraag naar de voorwaarden

DE JUISTE RAAMDECORATIE
VOOR IEDER INTERIEUR

Raamdecoratie is een bepalende factor voor de sfeer van je interieur. Wij bieden een ruime keuze aan rolgordijnen, maar je kunt ook bij ons terecht voor dupli-, plissé- en vouwgordijnen. En laten we de houten, verticale en horizontale jaloezieën natuurlijk niet vergeten. Alles in diverse dessins en kleuren. Voor elk interieur bieden we passende oplossing. Wil je ook je huis beter isoleren? We hebben ook raamdecoratie in ons assortiment die bekend staat om hun isolerende werking. Kortom, genoeg redenen om bij ons langs te komen! We zien je graag in onze winkel waar we je kunnen adviseren over de perfecte raamdecoratie voor jouw woning. Grijp nu je kans en profiteer van onze speciale 20% kortingsactie op binnenverf. Deze actie is geldig van 26 februari tot en met 10 maart 2024. Vraag naar de voorwaarden in de winkel. 

MAATWERK VOOR 
JOUW WONING

 

Elke woning is uniek. Misschien heb je wel een mooi oud karakteristiek huis met smalle ramen, of juist schuine ramen. Of misschien heb je een prachtig nieuwbouwhuis met grote ramen en openslaande deuren. Elk huis vraagt om zijn eigen oplossingen op maat. Wij bieden deze oplossingen door je te helpen met het kiezen van de juiste raamdecoratie en deze vervolgens op de juiste manier te monteren. Hierdoor zul je versteld staan! Wij zorgen voor een perfect eindresultaat.

We heten je welkom
Bij MvdH Totaalonderhoud voor Verf & Wonen

Kom eens bij ons kijken, wij hebben raamdecoratie, gordijnen, vloeren, behang, horren en buitenzonwering. Kortom we hebben je veel te bieden om jouw huis van een nieuwe uitstraling te voorzien. We willen je graag helpen met het bedenken van een plan voor jouw interieur. Geheel vrijblijvend. Je zult versteld staan van het eindresultaat.

Mocht je nog vragen hebben of direct met ons in contact willen komen, gebruik dan het onderstaande formulier. Je hoort snel van ons. 

(Kleur)Advies

Als je iets van ons mag verwachten, is dat wij je kunnen vertellen wat de kleur trends zijn en wat kleuren met je doen. Dat komt omdat kleur en sfeer onze passie zijn. Wat wij het liefste doen, is jou meenemen op een ontdekkingsreis langs kleuren.

Meten & monteren

Alle producten bij ons zijn maatwerk. De keuze in producten is groot en wanneer eindelijk die juiste combinatie producten is gevonden, besteld en ontvangen, komen wij die ook graag bij je monteren! Service vinden wij erg belangrijk en daarom helpen wij graag door jouw het werk uit handen te nemen.

Verf

Met vakschilders is ons bedrijf in staat mooi binnen- en buitenschilderwerk te leveren. Naast eenmalige schilderwerken kunnen wij je ook ontzorgen met een meerjarig schildercontract. Voor altijd een perfecte staat van de woning of bedrijf!
Wij zijn thuis in alles voor je huis
Mogen we iets voor je doen?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
E-mail: (verplicht)
Waar kunnen we je bij helpen?